sunny beach

asd
het appartement
bulgarije-sunny-beach
foto's appartement in bulgarije burgas
beschikbaarheid en prijzen huur
aanvullende diensten
contact

appartement in sunny beach - logiessunny holliday vakantie complex bulgarije flat

russisch in rusland taalcursus

Bulgarije

kaart van bulgarijeBulgarije als vakantie-land wint de laatste jaren sterk aan populariteit. De kust van de Zwarte Zee garandeert vrijwel mooi zomerweer in de maanden mei - september. Behalve het mooie weer is het prijsniveau een belangrijk pluspunt. Zo kost een halve liter bier op een terrasje vaak niet meer dan 1 euro, en cocktails ca. 1,5 euro. Voor 5 tot 10 euro kun je uit eten.

De toeristische sector groeit snel, zowel in kwantiteit als kwaliteit. Nieuwe resorts schieten als paddestoelen uit de grond. Nu Bulgarije bij de EU is getreden, wordt het makkelijker te bereiken. Zo zijn er een aantal low budget maatschappijen die sinds 2007 op de steden Burgas en Varna vliegen.

zonnestrand

Vakantie in Sunny Beach

Sunny Beach, of "Zonnestrand", is de grootste en meest ontwikkelde badplaats van Bulgarije. Acht kilometer strand en een evenzo lang lint van restaurantjes, discotheken, attracties, winkeltjes, hotels en appartementen-complexen. Er is van alles te doen, zoals bijvoorbeeld het bezoeken van een van de aquaparken, of een uitstapje naar het pitoresque Nessebar, "De Parel van Bulgarije" (wat op loop-afstand van het appartement ligt).

Bekijk ook eens ons filmpje over Zonnestrand.

burgas varna bulgaria resort