appartement sunny beach

asd
het appartement
bulgarije-sunny-beach
foto's appartement in bulgarije burgas
beschikbaarheid en prijzen huur vakantie
aanvullende diensten
contact

appartement in sunny beach - logiessunny holliday vakantie complex bulgarije flat

russisch in rusland taalcursus

Vluchten naar Burgas of Varna

Het boeken van appartement en vlucht apart is een stuk voordeliger dan het boeken van een gecombineerde reis bij een tour-operator. Echter, het is niet altijd even makkelijk om losse vliegtickets te vinden. Daarom hebben we de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

Het vliegveld van Burgas ligt op ca. 25 km rijden vanaf Zonnestrand. Er is een directe  weg van het vliegveld naar Zonnestrand. Het duurt dan ook maar ca. 20 minuten vanaf het vliegveld tot het appartement. Een ander vliegveld, zij het iets verder weg, is het vliegveld van Varna. Dit vliegveld ligt op ca. 90 km van Zonnestrand.

Helaas is vliegen vanaf Schiphol (via Arkefly of Transavia) relatief duur (retourtickets vanaf 300 euro). Vliegen vanuit Duitsland of Belgie is het doorgaans voordeliger om op Bourgas of Varna te vliegen. Maar het is ook mogelijk om op een andere luchthaven te vliegen met een low-budget vliegmaatschappij. Zo vliegt Wizzair vanuit Eindhoven op Sofia (vanaf ca. 39 euro/enkeltje) en Ryanair vliegt vanaf Hahn in Duitsland op Plovdiv. Sofia en Plovdiv zijn nog wel een eindje van Zonnestrand, maar toch kan het met een auto te huren een stuk voordeliger zijn.


Thomas Cook (vanaf Brussel naar Bourgas)

Via Thomas Cook kunt u directe vluchten boeken vanaf Brussel naar Burgas en een van Brussel naar Varna. De vluchten vanaf Brussel worden uitgevoerd door Thomas Cook Airways, Air Via en Bulgarian Air. Enkeltjes vanaf 99 euro incl. Soms bieden ze Last-minutes aan 49 euro incl. per enkele reis, met name in begin en einde seizoen (mei/juni, september). 


Corendon
(vanaf Amsterdam of Eindhoven naar Bourgas)

Met Corendon vliegt u direct van Amsterdam of Eindhoven naar Bourgas of Varna, enkele reizen vanaf 99 euro incl.


Wizzair
(vanaf Eindhoven naar Sofia)

In het laagseizoen (of als u vroeg boekt voor het hoogseizoen) is het een optie om voor een schijntje naar Sofia te vliegen met Wizzair (enkeltje vanaf 39 euro incl. bij tijdig boeken) en daar een auto te huren. Sofia ligt op 400 km van Sunny Beach. Een auto op het vliegveld van Sofia heb je vanaf 150 euro/week (excl. benzine). Behalve dat je op deze manier ook nog wat van Bulgarije ziet is het altijd makkelijk om een auto te hebben voor uitstapjes. Bij het complex kun je gratis parkeren.
Het is ook mogelijk om vanuit Sofia met Bulgaria Air een binnenlandse vlucht te nemen naar Bourgas.

Het is ook mogelijk om met Wizzair naar Bourgas te vliegen met een overstap. Vanuit Eindhoven kun je direct vliegen naar Praag, Boedapest, Katowice en Warschau. Vanuit deze 4 steden gaan weer directe vluchten naar Bourgas. Kwa reistijden ivm overstap is het even puzzelen wat de beste optie is.


Jetair (vanaf Brussel)

Jetair vliegt rechtstreeks tussen Brussel en Burgas of Varna. Enkeltjes vanaf ca. 100 euro.


Ryanair (vanaf Hahn naar Plovdiv)

Op 165 km van de Nederlandse grens (Zuid-Limburg) ligt het Duitse Hahn. Vanaf hier kun je zeer goedkoop met Ryanair naar Bulgarije vliegen (vanaf ca. 25 euro/enkeltje). Vanuit Plovdiv is het ca. 300 km naar Sunny Beach. Dit is interessant als je in Plovdiv een auto huurt.


Arkefly (vanaf Amsterdam)
 
Arkefly
vliegt vanaf Amsterdam naar Bourgas. Retourtjes vanaf ca. 300 euro.
burgas varna bulgaria resort