tweekamer appartement zonnestrand bulgarije - nederlandse eigenaar

asd
appartement zonnestrand bulgarije
bulgarije-sunny-beach
foto's appartement in bulgarije burgas
beschikbaarheid en prijzen huur
aanvullende diensten
contact

appartement in sunny beach - logiessunny holliday vakantie complex bulgarije flat

russisch in rusland taalcursus

Indeling appartementen

Appartement met woonkamer + 2 slaapkamers, voor 4 tot 6 personen


De woning bestaat uit een woonkamer met ingebouwde keuken, twee slaapkamers, een hal en twee badkamers. Elk van de slaapkamers heeft twee slaap-plaatsen. De zetel in de woonkamer kan tot tweepersoons-bed gevormd worden, waardoor er nog twee extra slaap-plaatsen ontstaan.

appartement-plattegrond

In het appartement is verder aanwezig: een televisie, koelkast, magnetron, koffie-zet apparaat, twee kookplaten, afzuigkap, airconditioning. Het appartement is gelegen op de 3e verdieping; vanaf balkon 1 heeft u uitzicht op het zwembad. Dit balkon (op het zuid-oosten) heeft zon vanaf het einde van de ochtend tot de vroege avond.

Extra appartement (als u met meerdere bent):

Appartement woonkamer + slaapkamer, voor 2 tot 4 personen

Dit appartement bestaat uit een woonkamer, een slaapkamer en een badkamer. De slaapkamer heeft twee slaap-plaatsen. De zetel in de woonkamer kan tot tweepersoons-bed gevormd worden, waardoor er nog twee extra slaap-plaatsen ontstaan.In het appartement is verder aanwezig: een televisie, koelkast, magnetron, koffie-zet apparaat, twee kookplaten, afzuigkap, airconditioning. Vanaf dit type appartement, heeft u vanaf het grote balkon zicht op het zwembad. Er is nog een mini-balkon vanaf de slaapkamer, net genoeg om een stoel op te zetten.


burgas varna bulgaria resort