te koop, huizen en appartementen bulgarije

Vastgoed: koop appartementen in bulgarije, zonnestrand
locatie real estate bulgarije
zonnestrand onroerend goed
sunny holiday foto's
immo bulgarije, immobiliën sunny beach
property bulgarije, zonnestrand
verhuren rentals sunny beach
makelaar sunny beach
te huur: appartement in bulgarije, sunny beach
tweede woning zonnestrand, sunny beach

appartement in sunny beach - logiessunny holliday vakantie complex bulgarije flat

russisch in rusland taalcursus

Verhuren appartement

Om rendement uit uw investering te halen, kunt u uw appartement verhuren. Dit kunt u zelf doen door advertenties op internet te zetten, of u kunt via de ontwikkelaar een contract sluiten met een tour-operator.

Wat huur-opbrengsten betreft moet u denken aan ca. 5% op jaarbasis ten opzichte van de aankoop-prijs. Tesamen met de stijging van de m2-prijs kunt u op termijn een heel aardig rendement halen.

Als u zelf het appartement verhuurt, kunt u met de receptie overeenkomen dat zij de sleutel-overdracht en schoonmaak verzorgen. Het voordeel van zelf het appartement verhuren is dat u makkelijker zelf kunt bepalen welke periodes u zelf in het appartement kan. In geval van een overeenkomst met een tour-operator is het appartement doorgaans de zomermaanden juli en augustus verhuurd.

U kunt ook uw appartement via onze homepage bulgarije-appartement.nl aanbieden; in dat geval kunt u zelf het appartement in de zomer voor een bepaalde periode voor uzelf beschikbaar houden; wij verhuren dan de overige periode, voor meer info: verkoop@bulgarije-appartement.nl
huis te koop bulgarije

huizen te koop bulgarije

appartement te koop bulgarije

appartementen te koop bulgarije

burgas varna bulgaria resort