real estate in bulgarije

Vastgoed: koop appartementen in bulgarije, zonnestrand
locatie real estate bulgarije
zonnestrand onroerend goed
sunny holiday foto's
immo bulgarije, immobiliën sunny beach
property bulgarije, zonnestrand
verhuren rentals sunny beach
makelaar sunny beach
te huur: appartement in bulgarije, sunny beach
tweede woning zonnestrand, sunny beach

appartement in sunny beachsunny holiday

cursus russisch in rusland

Locatie Sunny Holiday

Het "Sunny Holiday" Complex is gelegen in Sunny Beach, oftewel Zonnestrand. Dit de meest populaire badplaats aan de Bulgaarse Zwarte Zee kust. Zonnestrand is de drager van de prestigieuze "Blauwe Vlag" prijs, voor bewezen ecologische aandacht. Het is een van de weinige plaatsen aan de Zwarte Zee kust waar echte natuur-gevormde zand duinen te vinden zijn. De combinatie van bos met zee en strand, en ongerepte natuur maakt van een verblijf in Zonnestrand een echte gezonde vakantie.

Aan Zonnestrand grenst het historische schiereiland Nessebar. Dit unieke stadje herbergt vele historische ruines, maar ook tal van restaurantjes met prachtig uitzicht op zee. Nessebar staat op de wereld-erfgoed lijst van Unesco.

"Sunny Holiday" is gelegen in het zuid-westelijke deel van Sunny Beach, vlakbij het zojuist genoemde historische scheireiland.

locatie van real estate, sunny holiday

Het complex ligt net buiten het centrum van Zonnestrand. De m2-prijzen van appartementen in het centrum zelf liggen tenminste twee maal hoger. Daarnaast is het zo dat huurders in het centrum voornamelijk gevormd worden door het disco-publiek, wat voor een verhuurder een extra zorg is. Sunny Holiday is daarentegen gelegen in het rustigere gedeelte van Sunny Beach, maar het strand is er niet minder mooi om. Sterker nog, in tegenstelling tot het centrum, is er hier in de zomermaanden wel nog makkelijk een vrij stukje strand te vinden!

Het centrum en Nessebar zijn te voet te bereiken (ca. 20 - 30 minuten). Vlakbij het appartement gaat ook een shuttle-bus die je in een paar minuten (en voor ca. 75 eurocent) naar centrum of Nessebar brengt.


bulgarian real estate

sunny beach real estate

real estate in zonnestrand

bulgarian real estate, sunny beach

real estate